Verkstadspressar

Verkstadspressar

Sedan 1932 har STENHØJ HYDRAULIK tillverkat hydraulpressar för verkstäder och den internationella produktionsindustrin.


STENHØJ hydraulpressar är konstruerade i robusta, helsvetsade, kraftiga stålkonstruktioner för extra styrka och styvhet. Detta i kombination med kraften i högtryckshydraulik, högkvalitativa europeiska komponenter och avancerad ingenjörskonst säkerställer den tillförlitlighet, kvalitet och höga prestanda som din verkstad är beroende av.

Våra hydraulpressar finns i C- och H-ram bänk- och golvstående modeller med presskraftkapacitet på 25, 40, 60, 100 och 200 ton. CE-certifierade och byggda i enlighet med de senaste europeiska säkerhetsföreskrifterna.

Baserat på vårt standardprogram, konfigurera din egen verkstadspress i vår ’designa din egen press’-konfigurator eller kontakta vårt dedicerade specialistteam med en begäran om en anpassad hydraulisk verkstadspresslösning - vår anpassningsförmåga är vår stora styrka.

Verkstadspressar

H-typ

Vår H-typ dubbelkolumn verkstadspress är en professionell och pålitlig hydraulpress med en stark och stadig ram och flexibel arbetshöjd. Se de tekniska detaljerna eller anpassa en STENHØJ-press enligt dina specifikationer i vår konfigurator. Sändning inom 24 timmar.

 

Pris fra

€5 225 exkl. moms

Verkstadspressar

C-typ

Vår C-typ singelkolumn verkstadspress med är en stark och pålitlig hydraulpress med full åtkomst från alla tre sidor som ger ett flexibelt arbetsområde.
STENHØJ C-press är en mångsidig hydraulpress som är mycket lämplig för underhålls- och verkstadstillämpningar. Anpassa din STENHØJ-press enligt dina specifikationer i vår konfigurator. Sändning inom 24 timmar.

Pris fra

€5 490 exkl. moms