Verkstadspressar

Verkstadspressar

I nästan ett sekel, har STENHØJ Hydraulik varit en pålitlig tillverkare av hydrauliska pressar för verkstäder och den globala produktionsindustrin. Med fokus på styrka och hållbarhet är våra hydrauliska verkstadspressar konstruerade av helsvetsade, kraftiga stålkonstruktioner, vilket gör dem idealiska för krävande uppgifter som kräver extra styvhet.

Verkstadspressarna drivs av högtryckshydraulik, vilket ger oöverträffad prestanda och precision. Varje hydraulisk verkstadspress från STENHØJ har europeiska komponenter av högsta kvalitet och avancerad teknik, vilket säkerställer att du kan lita på att verkstadspressarna levererar konsekventa resultat för ditt ändamål.

Hydraulpressarna från STENHØJ finns i C- och H-ram med varierande presskapacitet från 25t till 200t. Detta sortiment gör det möjligt att arbeta med en mängd olika material, från lättare plast och aluminium till tyngre material som stål och järn. Båda typerna av STENHØJs hydrauliska verkstadspressar är CE-certifierade och byggda i enlighet med de senaste europeiska säkerhetsbestämmelserna, vilket säkerställer att de är säkra att använda i alla verkstäder.

Verkstadspressar

H-typ verkstadspress

Verkstadspressen med dubbla pelare av H-typ från STENHØJ Hydraulik är en mångsidig hydraulisk verkstadspress av professionell kvalitet som ger en tillförlitlig och robust lösning för en mängd olika pressnings-, bocknings- och formningsapplikationer. Med sin starka och stadiga ram kan H-typ verkstadspress enkelt hantera även de mest krävande uppgifterna, medan den flexibla arbetshöjden gör det enkelt att justera pressen så att den passar dina specifika behov. Oavsett om du arbetar inom metallbearbetning, tillverkning eller tillverkning är verkstadspressen av H-typ ett utmärkt val för applikationer som kräver både precision och kraft.

 

Pris fra

€5 225 exkl. moms

Verkstadspressar

C-typ verkstadspress

C-Type enkolumn verkstadspress är en stark och tillförlitlig hydraulpress som ger full åtkomst från alla tre sidor, vilket gör den till ett mycket flexibelt och mångsidigt alternativ för verkstads- och underhållstillämpningar. Med sin robusta konstruktion och högtryckshydraulik levererar C-typ verkstadspress den kraft och precision du behöver för att hantera ett brett spektrum av press- och formningsuppgifter. Oavsett om du arbetar med metall, plast eller andra material är pressen av C-typ ett utmärkt val för applikationer som kräver en flexibel och effektiv hydraulisk presslösning.

Pris fra

€5 490 exkl. moms

Konfigurera din verkstadspress efter dina behov

Genom vårt konfiguratorverktyg kan du helt anpassa din STENHØJ verkstadspress. Välj bland en rad alternativ som tryckkapacitet, storlek och typ av verktyg, så att du kan skapa skräddarsydda verkstadspressar som passar perfekt för dina specifika behov. Du kan dessutom köpa verkstadspressverktyg och valfria tillägg som brotschning-fixtur, pressstift och V-block för den ultimata anpassningen.

Denna anpassningsförmåga är en av STENHØJs största styrkor, vilket gör att vi kan möta våra kunders unika krav och ge dig en verkstadspress som är idealisk för just din verkstad. Dessutom, när du har slutfört vår anpassade konfiguration, kan vi skicka din nya verkstadspress inom bara 24 timmar, vilket garanterar en snabb och effektiv leverans till ditt företag.

Utforska konfigurationsverktyget idag eller kontakta vårt team av specialister för experthjälp och vägledning om den perfekta verkstadspresslösningen för att tillgodose dina produktionsbehov.

Har du frågor om våra verkstadspressar?

Att investera i en högkvalitativ verkstadspress är avgörande för alla företag som kräver tunga pressuppgifter. Med vår mångåriga expertis har STENHØJ fulländat ett brett utbud av hydrauliska verkstadspressar, från verkstads- till produktionspressar, alla konstruerade för att klara även de högsta kraven i industriell produktion.

Vårt team av experter är redo att hjälpa dig med specialiserade lösningar för dina unika produktionsbehov. Vi erbjuder alltid utbildning i användningen av våra pressar för att säkerställa att varje kund är väl förberedd för att använda sin nya STENHØJ verkstadspress på ett optimalt sätt. För att lära dig mer om våra hydrauliska verkstadspressar eller få expertråd om din framtida verkstadspress, fyll i vårt kontaktformulär idag för att komma i kontakt med en av våra specialister.