Brotschningsmaskiner

Sedan 2002 har STENHØJ Hydraulik levererat kundanpassade brotschningsmaskiner till kända leverantörer inom bilindustrin världen över.

Vi är specialiserade på högpresterande elektromekaniska brotschningsmaskiner för invändiga tandningar för serietillverkning med höga kvalitetskrav och erbjuder ett komplett omfattande program för konventionell brotschning såväl som hård efterbrotschning. Våra brotschningsprogram omfattar två typer av vertikala brotschningsmaskiner - den ekonomiska box-modellen med fast bord och den effektiva Table-Up-modellen. Båda maskinerna är helsvetsade och robust konstruerade för att säkerställa hög maskinstabilitet, styvhet.
Från en standardiserad modulär design är varje STENHØJ brotschningsmaskin optimalt anpassad efter våra kunders krav och utrustad med förstklassiga kvalitetskomponenter från erkända leverantörer världen över.


Genom att erbjuda Ingenjörskonst och kundanpassade lösningar på antalet brotschningsstationer, slaglängd, skärkrafter eller brotschningshastigheter, har STENHØJ Hydraulik blivit en nyckelaktör i den internationella brotschningsindustrin, vilket garanterar våra kunder 100% tillfredsställelse.

Brotschningsmaskiner

Mjuk brotschning

STENHØJ har ett brett program med högpresterande brotschningsmaskiner avsedda för intern mjuk brotschning med brotschningsolia eller vattenlösligt som kylvätska.
Utforska vårt utbud av ekonomiska box-modeller med fast bord eller våra effektiva lyftbordsmodeller.

Brotschningsmaskiner

Hård brotschning

STENHØJ har utvecklat en unik UNIVERSAL dubbel brotschningsmaskin för mjuk brotschning och efterbrotschning av invändiga tandningar. Höghastighetsbrotschning uppnås dynamiskt med hjälp av en elektromekanisk SERVO-enhet, vilket säkerställer rätt acceleration och positionering under brotschningsdriften. Denna speciella process används för höga krav på noggrannhet och yta i tandningar efter härdning av kugghjul eller andra högkvalitativa komponenter.

Brotschningsmaskiner

Torr brotschning

STENHØJ-maskinen för torrbrotschning är en hållbar och kostnadseffektiv brotschningslösning utan användning av kylvätska. Den innovativa torrbrotschningstekniken i kombination med hög hastighet sänker kostnaden per tillverkad enhet avsevärt samtidigt som den tjänar våra kunder med hög volym, hög precision, invändiga tandningskomponenter.

Brotschningsmaskiner

Automation

Vi erbjuder alla typer av automatisering för våra brotschningsmaskiner. Från kompletta lastnings- och lossningssystem till fullständig integration av en maskin i en produktionscell. Extra buffertar, hanteringssystem eller maskinintegration kan levereras direkt av STENHØJ eller i samarbete med din husleverantör.